Nyeste Napoli Fodboldtrøjer, Leverkusen Fodboldtrøje

 

billige fodboldtrøjer børn

Uniteds femte nederlag i syv Premier

solskjærs afgang fra old stjerner på fodboldtrøjer at ende" for solskjær

Harry Maguire indrømmede, at han vil være "evigt taknemmelig" for Ole Gunnar Solskjærs indflydelse på hans karriere, efter at nordmanden blev fyret af Manchester United i søndags.

Solskjærs afgang fra Old Trafford blev bekræftet søndag morgen i kølvandet på et usselt 4-1-nederlag til Watford, der var Uniteds femte nederlag i syv Premier League-kampe.

Maguire, der blev udvist i lørdag aftens nederlag, takkede Solskjær for at give ham "den største ære i fodbold" ved at overrække ham Manchester Uniteds anførerskab og beskrev ham som en "legende".

Marcus Rashford var den første nuværende Manchester United-spiller, der reagerede på managerens fyring og hyldede nordmanden som en "klublegende".

nyeste Napoli fodboldtrøjer Tre timer efter nyheden kom kl. 11, postede Rashford et billede af sig selv, hvor han gav hånd med Solskjær på træningsbanen og ordene "klublegende" sammen med en hjerte-emoji.

De tidligere United-spillere Gary Neville, Patrice Evra og Ander Herrera var blandt dem, der tog til sociale medier for at reagere på Solskjærs exit.

leverkusen Fodboldtrøje Den engelske landsholdsspiller Rashford, 24, havde fremgang næsten øjeblikkeligt, da Solskjær kom ind for at erstatte den fyrede Jose Mourinho i december 2018.

Han scorede i Solskjærs første kamp som manager, en 5-1-sejr over Cardiff, og gik på en scoring for at hjælpe nordmanden med at få jobbet på permanent basis.

Det var Rashfords dramatiske straffespark i sidste øjeblik, der fuldendte et svimlende Champions League-comeback mod Paris Saint-Germain for at sætte stempel på Solskjærs udnævnelse.

Rashford fulgte det op med 22 mål og 12 assists i sæsonen 2019-20 - Solskjærs første fulde kampagne i spidsen - på trods af et fravær med en rygskade.

Angriberen bidrog derefter med 21 mål og 15 assists i sidste sæson, da United sluttede på andenpladsen i Premier League og nåede finalen i Europa League.

Efter at have misset begyndelsen af ​​den nuværende kampagne for at gennemgå en skulderoperation efter EM 2020, slog Rashford mod Leicester, Atalanta og Tottenham i de seneste uger.

Men en forfærdelig række resultater betød, at Solskjær blev fyret med Michael Carrick, der overtog en viceværtsrolle for de kommende kampe.

Ferdinand delte en lang video på Twitter, hvor han sagde, at han ikke var overrasket over beslutningen, men indrømmede, at det "ikke var sådan, han ville have det til at ende" for Solskjær.

Real Madrid Fotbollströja

Brasilien Tröja