fotbollströjor
italienska nyhetswebbplatsen rapporterar att samtalen


Men trots hans imponerande magi i Italien verkar det inte


Frankrike Fotbollströja, Liverpool Tröja Barnutan någon väg in på sidan göra egna fotbollströjor portugal

Högerbacken har haft svårt att bryta sig förbi Aaron Wan-Bissaka och in i Uniteds startuppställning sedan engelsmannen kom från Crystal Palace.
Utan någon väg in på sidan skickades Dalot ut på lån till Milano förra sommaren, med den portugisiska landskampen som njöt av en relativt framgångsrik vistelse på San Siro.
Han var ordinarie på Stefano Piolis sida när de slutade som tvåa i Serie A, med både högerback och vänsterback.
frankrike fotbollströja 22-åringen användes huvudsakligen som ersättare i den italienska toppresan, men det var i Europa League där han verkligen lyste.
Dalot dök upp i varje match i Rossinieris körning till åttondelsfinalen, där de så småningom böjde sig mot United.
liverpool tröja barn Men trots hans imponerande magi i Italien verkar det inte finnas någon väg tillbaka till Solskjærs planer för högerbacken.
De röda djävlarna försöker signera Kieran Trippier, vilket skulle driva Dalot längre ner i hackningsordern.
fodboldtøj til børn Han har fortfarande två år kvar på sitt kontrakt på Old Trafford, vilket innebär att United kan hålla ut mot en avgift så nära det priset som möjligt.
Den italienska nyhetswebbplatsen rapporterar att samtalen 'fortsätter' mellan de italienska jättarna och United om ett framtida avtal.
För närvarande är ett låneborttagning det mest troliga resultatet, med United uppfattat som 'redo' att sanktionera ett sådant drag.
Premier League -laget uppfattas också vara angeläget om att inkludera en köpplikt i flytten, eftersom de försöker undvika att låta Dalot lämna med en liten avgift nästa sommar.
Milans tekniska chef Paolo Maldini, tillsammans med fotbollschefen Federic Massara, reflekterar nu över dessa villkor.
Enligt Calciomercato vill de 'förbereda ett nytt erbjudande' som de hoppas kunna lämna in den här veckan.
Dalot återvände i veckan till United för försäsongsträning efter att han fick en förlängd paus efter sina bedrifter med Portugal vid Euro 2020.

barcelona tröja