Billige Fodboldtrøjer Børn
styrede sin side til tredjepladsen


Manchester United har 48 timer til at foretage


Arsenal Trøje, Barcelona Fodboldtrøjesupporterne forventede en køb fodboldtrøjer for fodboldeksperter

Manchester United har 48 timer til at foretage indkøb og sælge spillere, hvor tiden på transferuret begynder at sive ned.
Supporterne forventede en spændende sommer, efter at Ole Gunnar Solskjær styrede sin side til tredjepladsen i Premier League -tabellen sidste valgperiode, men forud for mandagens deadline har Donny van de Beek været deres eneste ankomst.
United har brugt hele sommeren på at jagte Sancho, men han er fortsat Borussia Dortmund -spiller, og Bundesliga -giganterne insisterer på, at han ikke vil være på farten.
arsenal trøje De har gået glip af Bale og Reguilon til Tottenham, og andre mål som Ousmane Dembele, Ivan Perisic og Douglas Costa vil være svære at skrive under med så lidt tid tilbage.
Alexis Sanchez er kommet til Inter Milan, og Andreas Pereira er lånt til Lazio, men klubben sidder stadig fast med folk som Chris Smalling, Marcos Rojo og Sergio Romero.
barcelona fodboldtrøje Men de siger, at ejerne kan blive irriterede over Uniteds manglende flytning af mere dødt ved, med købere til Smalling, Rojo og Romero.
Glasurerne har tolereret Woodwards fejl på transfers, men United forlod det så sent på dagen at slippe af med spillere har gjort mere skade end gavn.
fotbollströja barn Og om Woodward nu kan ride stormen tilbage, skal ses, hvor United -fans bliver mere og mere vrede på de sociale medier over den måde, klubben drives på.
United -legenden Patrice Evra angreb for nylig klubben for den måde, de fungerer på og hævdede, at Woodward brugte for meget tid på at lytte til advokater frem for fodboldeksperter.

arsenal trøje

billige fotballdrakter