ISCO ble med i Real Madrid tilbake i


Billige Fotballdrakter, Kjøpe Fotballdrakterhan har vist seg å være bestille fotballdrakter for sine siste showings

ISCO ble med i Real Madrid tilbake i sommeroverføringsvinduet i 2013, med Spania International snubbing et trekk til Manchester City til fordel for Bernabeu.
Han har vist seg å være verdt deres investering i årene siden, og hjelpe dem med å vinne to La Liga-titler og vel som Champions League på fire separate anledninger.
Den 28-årige har falt ned Zinedine Zidane's pecking rekkefølge og en avskjed av måtene kan være på kortene denne måneden.
billige fotballdrakter Arsenal er interessert i playmakeren om gangen hvor Mesut Ozil er primet for å bli vist døren, med gunners endelig forventet å kutte 2014 World Cup-vinneren løs.
La Liga Titans tenker angivelig at Isco er forbi hans prime, og at han ikke ville gå glipp av, skulle en avkjøring foregå denne måneden.
Den viktigste ulempen sies å være hans krav, med Spania International som ønsker en støtfanger lønn fra den som han slutter seg til neste.
kjøpe fotballdrakter Og med Arsenals økonomi som er sterkt påvirket av Coronavirus-krisen, om de er i stand til å rekruttere ISCO, er noe bare tid vil fortelle.
Real har solgt flere stalwarts i nyere tid og ønsker å skaffe midler som de målretter Kylian Mbappe og Erling Haaland om sommeren.
fodboldtøj til børn James Rodriguez ble solgt til Everton om sommeren, mens Gareth Bale nå tilbringer sesongen på lån på Real Madrid.
I mellomtiden spurte Gunners Legend Kevin Campbell nylig sin interesse for Isco - og hilste Bakuyo Saka og Smith Rowe for sine siste showings.

Schalke 04 Trikot
real madrid trøje børn
portugal trikot langarm
Borussia Dortmund Trøje
Bayer Leverkusen Trikot
real madrid trøje børn
real madrid matchtröja
liverpool drakter
Chelsea Tröja
real madrid trøje børn
prima maglia milan